Over ons
Specialist in loonwerk

Modern familiebedrijf

Loonwerken Quintyn - Over ons

Loonwerken Quintyn is een familiebedrijf met een jarenlange traditie. In de jaren '60 startte vader Willy Quintyn met de uitvoering van landbouwwerken in onderaanneming. Het bedrijf groeide gestaag en Willy specialiseerde zich in het zaaien en maaien van maïs en gras.  

In 1998 heeft Koen het bedrijf van zijn vader overgenomen en samen met echtgenote Sofie bouwt hij op vandaag de activiteiten verder uit om Loonwerken Quintyn te laten groeien en bloeien. 

In het hoogseizoen wordt het team van 2 vaste medewerkers bijgestaan door tijdelijke krachten om elke opdracht tot een goed en correct einde te brengen.  

Sofie staat in voor de correcte planning en organisatie. Een heuse uitdaging, maar een absolute voorwaarde om elke klant op zijn wenken te bedienen. En daar maakt dit team een erezaak van! Stiptheid en een open communicatie staan in hoofdletters op de visitekaart van Loonwerken Quintyn! 

Ontdek wat wij voor u kunnen doen!

Ons uitgebreid en hedendaags machinepark laat ons toe om heel wat verschillende taken en opdrachten voor landbouwers, openbare besturen, intercommunales en bedrijven uit te voeren.

Diensten