Diensten
Op maat van elke klant

Stipt, flexibel en correct

Hakslen gras

Topservice leveren we met topmensen en topmachines!  

Onze professionele medewerkers staan steeds paraat om uw opdracht tot een perfect einde te brengen. Hiervoor kunnen zij rekenen op een machinepark om u tegen te zeggen. Omdat u zo goed mogelijk van dienst te zijn en te blijven, wordt er elk jaar geïnvesteerd in nieuw en modern materiaal.  

Dankzij een perfecte planning, een grote flexibiliteit en respect voor gemaakte afspraken kunnen wij u op uw wenken bedienen in zeer uitlopende activiteiten.

 • Zaaien

  Van half april tot eind mei zaaien wij op afroep uw gras en/of maïs in. Koopt u uw grondstoffen zelf of zorgen wij hiervoor, voor ons maakt dit niet uit. Met onze combinaties zorgen wij ervoor dat uw gras/maïs egaal, in een vlak zaaibed, wordt ingezaaid en dit in één werkgang na ploegen.  

  Ook het hakselen en persen van gras tot vierkante pakken of ronde balen nemen we graag voor onze rekening. 

 • Bemesten

  Ook voor het bemesten van uw gras- en akkerlanden kan u bij ons terecht. Hiervoor gebruiken we mesttanken van 12 en 20 ton, die beschikken over een spreidas en bandendruksysteem. Desgewenst kunnen we die ook injecteren.

  Van 2018 kunnen we bovendien een 18ton breedstrooier inschakelen voor het spreiden van stalmest.

 • Oogsten

  Loonwerken Quintyn heeft alle knowhow en machines in huis om het oogsten van diverse gewassen tot een goed einde te brengen. Omdat zeker in oogstperiode tijd een kostbaar goed is voor elke landbouwer, stellen wij ons flexibel op en leven we de gemaakte afspraken na.

  Voor de oogstopdrachten gebruiken we:

  • 3 Claas hakselaars 950
  • 1 Claas dorser Terratrac 760
 • Maaien en onderhouden

  Sinds een aantal jaar specialiseert Loonwerken Quintyn zich in het maaien van bermen en braakliggende terreinen. Om deze en andere "nevenactiviteiten" verder uit te bouwen, zetten we onze klepelmaaier en diverse kranen in in opdracht van openbare besturen, bouwmaatschappijen, intercommunales en bedrijven. Dit gaat van het onderhouden van braakliggende gronden en het kuisen en reiten van grachten tot uitvoeren van allerlei graafwerken.

Ontdek wat wij voor u kunnen doen

Ons uitgebreid en hedendaags machinepark laat ons toe om heel wat verschillende taken en opdrachten voor landbouwers, openbare besturen, intercommunales en bedrijven uit te voeren.

Diensten